enternet

Celovita spletna rešitev

Delamo po meri, rešitve prilagodimo potrebam naročnika.

Izdelava spletnih strani

Izdelujemo funkcionalne spletne strani, ki višajo stopnjo konverzij. Naše spletne strani upoštevajo sodobne standarde in pravila dobre spletne prakse ter dobro izgledajo in delujejo na vseh napravah.

Več info »

Izdelava spletnih trgovin

Pregledno in prodajno učinkovito predstavljena ponudba, ki obiskovalcu omogoča, da hitro najde kar išče, intuitivna navigacija, jasno razumljiva košarica in postopek naročanja kjer je nakup opravljen enostavno in varno.

Več info »

Oblikovanje spletnih strani

Oblikujemo unikatne spletne strani, ki odražajo identiteto podjetja in so uporabnikom prijazne. Učinkovit in profesionalno oblikovan dizajn optimalno izkorišča spletni prostor in na privlačen način pripoveduje prepričljivo zgodbo.

Več info »

Optimizacija spletnih strani

Naš SEO temelji na načrtovanju vsebin in promociji, podprti s tehnično optimizacijo. Takšen pristop zagotavlja dolgoročne rezultate in krepi preferiranje spletnih uporabnikov, ki najdejo to, kar iščejo.

Več info »

Izdelava mobilnih spletnih strani

Naše spletne strani se ponašajo z dobrim mobilnim dizajnom, jasnim sporočilom in hitrim časom nalaganja. Mobilni uporabniki hitro najdejo iskane informacije in zlahka krmarijo po spletni strani.

Spletno oglaševanje

Nudimo celosten pristop k spletnemu oglaševanju, poudarek pa dajemo sistemskim pristopom, ki prinašajo dolgoročne rezultate v obliki povečanja konverzij in prometa, vračanja uporabnikov in večje vidnosti in prepoznavnosti na spletu.

Priprava in oblikovanje besedil

Sodelujemo s pisci besedil, ki na kreativen in privlačen način pišejo prodajno usmerjene in relevantne vsebine. Vsa besedila so lektorirana, optimizirana za iskalnike in hkrati privlačna za obiskovalce.

Prevajanje spletnih strani

V kolikor potrebujete spletno stran v več jezikih, sodelujemo s prevajalsko agencijo z dolgoletnimi izkušnjami. Profesionalni prevajalci bodo poskrbeli za strokovne prevode in lokalizacijo vaše spletne strani.

Vzdrževanje spletnega mesta

Spletna stran je živa platforma, ki potrebuje tehnično posodabljanje in vsebinsko ažuriranje, da ostaja v koraku s sodobnimi standardi in da vedno znova privablja nove spletne uporabnike ter prepriča stare, da se vračajo.

Več info »

Grafično, spletno oblikovanje

Oblikujemo unikatne logotipe in celostne grafične podobe, ki odražajo bistvo vašega podjetja, grafično poenotimo spletno stran, oblikujemo spletne oglase, promocijski material v digitalni in tiskani obliki ter druge tiskovine.

Več info »

Dodatne storitve

Izkoristite spletni potencial

Sveže
Zadnji projekti

Poglej vse

5 razlogov
Zakaj sodelovati z nami

Stopite nivo više in zadovoljite pričakovanja vaših spletnih uporabnikov.

Prispevki
Zadnje objavljeno